350-400 TL klavye önerisi

sana gönül rahatlığı ile Rampage KB-R18 öneririim kendım de su anda sıze bu mesajı bu klavyeden yazıyorum yuzde yuzz memnun kalırsınız
Konuyu açarken özellikle belirttim rampage everest gibi markaları istemiyorum diye yinede teşekkürler.
Mesajımda belirttiğim diğer klavyelere bakabilirsiniz.
Cooler Master MK110 kafama yattı aslında bilek desteği yok galiba tek eksisi o gibi başka öneriniz var mı 50 100 daha koyup 500 civarına çıkabilirim bütçede almışken şunu al dediğiniz başka bir ürün varsa eğer.

Konuyu açarken özellikle belirttim rampage everest gibi markaları istemiyorum diye yinede teşekkürler.

Cooler Master MK110 kafama yattı aslında bilek desteği yok galiba tek eksisi o gibi başka öneriniz var mı 50 100 daha koyup 500 civarına çıkabilirim bütçede almışken şunu al dediğiniz başka bir ürün varsa eğer.
Hocam birazcık daha arttırma şansınız varsa kesinlikle bunu öneririm: Alienware Pro AW768 Mekanik RGB Brown Switch Türkçe Gaming Klavye | ITOPYA

Kaliteli olabilirde bende marka takıntısı var içimde kalır büyük ihtimal onu alıp en ufak bir sorun yaşarasam indirimde yarım saate bitiyor ben yarın almayı düşünüyorum.
Hocam o indirim bitmiyor. Yarın yine sıfırlanıyor. Hocam o zaman kafanıza göre klavye alın. Tavsiye vermek saçmalık olur o zaman.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı