350-400 TL klavye önerisi

Alışveriş sitelerinde marka olarak Corsair ve Logitech olarak filtreleyip bütçenize uygun olanı alabilirsiniz.
Corsair K55 veya Logitech G213 bütçenize uyuyor.

O zaman neden tavsiye istiyorsunuz? Bildiğiniz markalardan alın.
Corsair steelseries logitech coolermaster gibi markaların içinden tavsiye istiyorum adı sanı bilinmeyen markalardan değil yardımcı olmak yerine tartışmaya girecekseniz cevap yazmayın.
Alışveriş sitelerinde marka olarak Corsair ve Logitech olarak filtreleyip bütçenize uygun olanı alabilirsiniz.
Corsair K55 veya Logitech G213 bütçenize uyuyor.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
CK350 güzel bir klavye değil. Çok fazla ping sesi yapıyor ayrıca Outemu red switchlerde sürtünme çok fazla. Kötü bir mekanik klavye deneyimi yaşayacağına hiç yaşamasın. Zaten çok ön yargılı gibi.

Benim zaten mekanik klavye olsun gibi bir derdim yok uzun ömürlü olsun bilek desteği olsun RGB olursa olur olmasada olur benim klavyeden beklentim bu.

Bu hoşuma gitti bu hyperx kingstonun markası galiba kulaklıklarda çok gördüğüm bir marka.
Evet hocam kalitelidir. Corsair K55 önerecektim fakat fiyatı uçmuş. 450 TL Civarı geziyor fiyatı. Bence fiyatını hak etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…