350-400 TL Klavye Önerisi

Hadi ya :/ Bu kötü oldu bak. Hele bir de ellerim aşırı terler benim soyulma çok mu olur? RGB önemli benim için görselliğe çok önem veririm. Mekanik ile membran arasındaki fark gerçekten çok mu fazla? Sadece basış hissi değişik o kadar bence. Milisaniyesel farkları algılayabileceğimizi çok sanmıyorum ben. Bu fiyata membran alınır mı?
Hocam inanın bana o fark düşündüğünüzden fazla. Membran almayın. Eğer tuş soyulursa keycap seti alır devam edersiniz. Çok dert edilecek bir şey değil aliexpressten 120ye alabiliyorsunuz vergiler dahil
Doğru tercih Logitech G213 olacaktır. En kaliteli membran klavyelerden garantisi de çok sağlam.
Gidip garantisinin doğru düzgün bilinmediği bir markadan almaktansa kaliteli bir marka almak önemli.
O klavye kronik sorunlu. Tuş basmama ve sertleşme sorunları çok yaygın.

Soyulursa bir 120 TL daha verecek gücüm yok maalesef. Aldım mı en az 2 yıl kadar masraf çıkarmaması gerekiyor bana malum öğrenciyim :/ Klavye için 400 TL parayı da zor sıkıştırdım araya yememden içmemden kestim :D Ayrıca profesyonel bir oyuncu da değilim. Genelde hikayeli oyunlar oynarım arada da Tom Clancy's Rainbow Six: Siege girerim o kadar. Bana 2 yıl sorun çıkarmayacak RGB'si olan klavye lazım. Mekanik olmasına gerçekten gerek yok o sadece benim için bir artı.

Modelini bilmiyorum ama incehesap cuma akşamları bir klavye getiriyor. Yanında mouse ve mousepad hediyeli. Onu kovala. Klavyeyi kullanır diğerlerini satarsın. Alakasız bir öneri ama aklımda olduğu için tavsiye ediyorum. :)

O halde malesef hocam o fiyatta mekanik red başka yok. Membrane klavye alırsanız da Cynosa dışında 2 yıl götürecek bir seçenek yok. Eğer cidden mekanik önemli olmayacağını düşünüyorsanız V2 alabilirsiniz. Veya yurtdışından almak sorun değilse benim bile kafamı kurcalayan şöyle bir model var. Gamakay MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard
Hocam bahsettiğim klavye ilginç bir şekilde fiyatının kat kat üstünde özelliklere sahip. En sessiz tarz olan optik switchler, En az ses yapan ve asla sorun yaşatmayan pbt keycapler, Dayanıklı plastikten ve kapalı ses yapmayacak gövde, Type-C bağlantısı, üstelik cherryden bile kaliteli sayılabilecek gateron optikler. Üstelik isterseniz switchleri söküp kendi optik switchlerinizi takabiliyorsunuz. Outemu Cherry ne bulursanız. Bence bu fiyata kaçmamalı kendisi. MMORPG oynayıp f tuşları lazım olmasa bu gün görür görmez sipariş verecektim kendisini

Red Switch sanırım Blue Switch'e göre daha pahalı. Bu yüzden de bu fiyat segmentinde çok seçenek yok. Ayrıca şu an Gamakay klavye pre order da sanırım. Yapacak pek bir şey kalmadı Razer Cynosa V2 alacağım.
Pre order da olmasa ve Türkiye'de olsa düşünmeden alırdım bu arada klavyeye aşık oldum resmen

Red Switch sanırım Blue Switch'e göre daha pahalı. Bu yüzden de bu fiyat segmentinde çok seçenek yok. Ayrıca şu an Gamakay klavye pre order da sanırım. Yapacak pek bir şey kalmadı Razer Cynosa V2 alacağım.
Pre order da olmasa ve Türkiye'de olsa düşünmeden alırdım bu arada klavyeye aşık oldum resmen
Hocam aceleniz yoksa beklemeye değer. Cidden çok kaliteli. Üstelik banggood %100 vergi iadesi yapıyor. Kargo ile 350ye geliyor klavye. Daha iyisini bulamazsınız iyi değerlendirin. Eğer isterseniz de şöyle bir alt model var. Outemu değil ancak biraz daha kalitesiz RK switchler var. Farkı hissetmezsiniz ve ömür sorunu olmaz.

Hocam acelem var bekleyemem çünkü şu anda bu yazıları ekran klavyesi ile yazıyorum :D Eski klavye ortadan ikiye kırıldı :D
Yani bozuldu. Bende sinirlenip kırdım.
Trust GXT 890 an itibarıyla 700 TL olmuş bugün almayı planlıyordum soyulma problemini riske alarak ancak 1 günde neredeyse 3 kat artmış fiyatı. Sağlık olsun Razer Cynosa v2 alacağım.

Güncelleme: Razer Cynosa V2 satın aldım kargo elime ulaşınca ilk bakış 1 hafta kadar sonra da inceleme yazısı paylaşacağım öneriler için teşekkürler :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı