350-400 TL Kulaklık, Mouse ve Mouse Pad önerisi

Bütçe
350-400 TL

Affansen

Kilopat
Makaleler
1
Kullandığım mouse dandik, zor idare ediyor beni. Mouse Pad kullanmıyorum. Kulaklık olarak normalde sevmem ama dursun kenarda diye bakıyorum. Rekabetçi oyunları oynamıyorum. Günlük kullanım, video edit ve simülasyon oyunları. DPI değeri en azından 1500 DPI olmasını tercih ederim. Kulaklık olarak sizin tercihinize kalmış. 7.1 var mı bilmiyorum bu bütçeye. Mouse pad olarak bunun benzerlerini beğenmiştim. Işıklara merakım var. Olmasa da olur. :D

Bütçeyi biraz aşabilirim.
@Samotne Ciasteczka

Bu kulaklik isini gorur:

Mouse ve kulaklık olarak bunlar= https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g102-lightsync-gaming-mouse-p-HBV00000V8BC3

Güzel mouse. Peki G300S önerir misiniz?

Hayır sakın almayın kronik sorunlu bir model G102 alın.
Zaten daha almam. Muhtemelen yaza doğru gelir.

G102 içime sindi. Güzel. Işıklı mışıklı. :D

Peki makro tuşları ne işe yarıyor?
Bu kulaklik isini gorur:
2 tane mouse var? :D

Kulaklık tasarım olarak güzel duruyor. Uzun ömürlü müdür?

Bütçenizi 50 lira aşabilir misiniz?

Technopat adam artık şu lanet Redragon ürünü önerme, 50 liralık Rampage'den farkı yok 🤬 Piranha 2145 Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri

Mousepad ve kulaklık güzel gibi duruyor. Acaba Bluetooth kulaklık mı baksam? Çünkü rekabetçi oyun oynamıyorum. En fazla müzik dinlenir yani. :D

Böyle bir şey buldum:

2 tane mouse var? :D

Kulaklık tasarım olarak güzel duruyor. Uzun ömürlü müdür?
Isikli misikli sever misin bilemedim, o yuzden alternatif olarak MX 518 koydum.:D Isikli misikli degil ama sensoru bayagi iyi MX 518'in.
Kulaklik fena degil, uzmez.

Technopat adam artık şu lanet Redragon ürünü önerme, 50 liralık Rampage'den farkı yok 🤬 Piranha 2145 Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Tamam, degistirdim zaten. Ne bu atar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı