Sanayiye uğratmaz değil uğratır ama masraflı olmaz parçası çok ucuz bu paraya taksi çıkması albea bulabilir ama anca. Harici güzel bir albea uzun yolada götürür şahinden doğandan iyidir.
Hocam ya taksi çıkması Linea, albea tarzı bir araç alacaksınız bu paraya ya da ies, efsane kasa Corolla, admire/milenyum kasa accent.
Fiat grubunda tercihen 1.3 mjet veya 1.4 fire alınabilir güzel motordur ikisi de. Corolla 1.6 gelmez bu paraya 1.3 alabilirsiniz klimalı olsa yeter, Civic içinde 1.6 gelmez ancak 1.4 de güzeldir güvenlik paket olsun yeter. Accent için 1.6 doch motoru çok güzeldir bütçe arttırabilirseniz ya da güzelini bulursanız kaçırmamanızı tavsiye ederim accentlerin kimisinde klima vardır şoför hava yastığı yoktur kimisinde iki hava yastığıda vardır kliması yoktr bu tarz opsiyonu çok olan bir otomobil kliması olsun yeter airbag zaten çalışmaz bile muhtemelen. Renault grubu düşünürseniz Clio 2 - symbol gelir parçası bol ve ucuz ustasıda çok olan bir otomobildir ben tercih etmezdim.
Son olarak Mazda 323 sedan ya da 626 olabilir piyasası öncelikle iki aracında hızlı değil 323 konusunda parça problemi usta problemi yaşamazsın ama 626 da hem parça hem de usta problemi yaşayabilirsin ama sorunsuz diyebileceğim araçlardan ikisidir efsane kasa kadar bilinmez ama çok masraf açmaz bu saydığım araçlar arasında en konforlusu 626 ben alacak olsam Mazda bayağı beni kendi safına çekmeye çalışırdı. Kısaca özetlemek gerekirse benim alacağım araçlar Corolla, Civic, accent, 323 (sedan), 626 olurdu.