Motor gücü olarak farklı 8valf yanlış hatırlamıyorsam 90hp 16valf 107hpAradaki fark nedir 16 valf ile 8 valfin , pek hakim değilim , ve bunu dikkate alacağım sağolun
Motor gücü olarak farklı 8valf yanlış hatırlamıyorsam 90hp 16valf 107hpAradaki fark nedir 16 valf ile 8 valfin , pek hakim değilim , ve bunu dikkate alacağım sağolun
Teşekkür ederim 16valf olanlara öncelik vereceğim nasipse 3-4 ay içerisinde almayı planlıyorum biraz da genç işi olacak güzelleştirmeyede açık duruyor arabaya bakıncaMotor gücü olarak farklı 8valf yanlış hatırlamıyorsam 90hp 16valf 107hp
Coupe leride var hocam genç işi için onlar daha uygun hayırlısı olsunTeşekkür ederim 16valf olanlara öncelik vereceğim nasipse 3-4 ay içerisinde almayı planlıyorum biraz da genç işi olacak güzelleştirmeyede açık duruyor arabaya bakınca
Sedan olanı gözüme kestirdim bakalım araştıracağım umarım sadece gözüme kestirdiğim ile kalmamda alırım çünkü arabasız zor oluyor malum , 1.5 symbollerde var aslında 350 bandında onlara ne diyorsun?Coupe leride var hocam genç işi için onlar daha uygun hayırlısı olsun
Dizel sıkıntı hocam km vs çok yüksek oluyor birde symbol le Megan kalitesi bir değil symbol model yılı yüksek bile olsa 2000-2003 yılı arasındaki Megan larda bir kalite vardıSedan olanı gözüme kestirdim bakalım araştıracağım umarım sadece gözüme kestirdiğim ile kalmamda alırım çünkü arabasız zor oluyor malum , 1.5 symbollerde var aslında 350 bandında onlara ne diyorsun?
Anladım son bir sorum daha olacak biraz fazla darladım hakkını helal et , 1.6 ies'e ne diyorsun pekiDizel sıkıntı hocam km vs çok yüksek oluyor birde symbol le Megan kalitesi bir değil symbol model yılı yüksek bile olsa 2000-2003 yılı arasındaki Megan larda bir kalite vardı
Helal olsun hocam civicler güzel araçtır fakat piyasası gereksiz yükseldi temiz orijinali bulmak bu fiyatlarda imkânsız desem yeridirAnladım son bir sorum daha olacak biraz fazla darladım hakkını helal et , 1.6 ies'e ne diyorsun peki
Çokk teşekkür ederim dediklerinin her birini dikkate alacağımHelal olsun hocam civicler güzel araçtır fakat piyasası gereksiz yükseldi temiz orijinali bulmak bu fiyatlarda imkânsız desem yeridir
İyi akşamlarÇokk teşekkür ederim dediklerinin her birini dikkate alacağımiyi akşamlar sağlıcakla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.