512 GB M.2 SSD zaten mevcut. Windows ve render için bu diski kullanacağım. Ancak Steam oyunları olsun normal Epic Games oyunları olsun, bu diske kurup oynayacağım.
Bütçem maksimum 350 TL.
WD ile Seagate arasında kaldım. Sessiz ve daha hızlı çalışan hangisi arkadaşlar?
WD Blue WD10EZEX 3.5" 1 TB 7200 RPM 64 MB SATA 3 HDD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Bunların haricinde hız ve sessiz olan bildiğiniz kullandığınız ürün varsa lütfen belirtin. Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
Toshiba 3.5" 1 TB P300 HDWD110UZSVA SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Toshiba 3.5" 1 TB P300 HDWD110UZSVA SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
P300'ü kullanmadım daha önce. Kullanıcı yorumlarına göre ve testlere göre yorum yapıyorum. P300 hakkındaki yorumlar olumluyken, çoğunlukla Seagate ve WD'nin o modelleri hakkında olumsuz yorumlar görüyorum. Ve fiyatlar aynıyken niye Seagate ve WD'nin o modellerine yönelelim?
P300'ü kullanmadım daha önce. Kullanıcı yorumlarına göre ve testlere göre yorum yapıyorum. P300 hakkındaki yorumlar olumluyken, çoğunlukla Seagate ve WD'nin o modelleri hakkında olumsuz yorumlar görüyorum. Ve fiyatlar aynıyken niye Seagate ve WD'nin o modellerine yönelelim?