En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
valla internette falan gezinirken net şekilde duyuluyor. dandik platoon psu kullanıyodum bundan önce onda nerdeyse sıfır ses çıkıyordu. bu kadar kaliteli bir üründe bu fan sesi canımı sıktı. aşırı rahatsız etmiyor ama bu kaliteye bu ses yakışmıyor. herkes bu psuyu öneriyor kalitesine şüphe yok tabi ama. bir kaç kişi de fan sesli çalışıyor demiş bazısı da hiç ses yok demiş anlayamadım tam. belki benim ürünüm sorunlu da olabilir garantiye vermeyi düşünüyorum.
Vallahi internette falan gezinirken net şekilde duyuluyor. Dandik platoon PSU kullanıyordum bundan önce onda neredeyse sıfır ses çıkıyordu. Bu kadar kaliteli bir üründe bu fan sesi canımı sıktı. Aşırı rahatsız etmiyor ama bu kaliteye bu ses yakışmıyor. Herkes bu PSU'yu öneriyor kalitesine şüphe yok tabii ama. Birkaç kişi de fan sesli çalışıyor demiş bazısı da hiç ses yok demiş anlayamadım tam. Belki benim ürünüm sorunlu da olabilir garantiye vermeyi düşünüyorum.
Vallahi internette falan gezinirken net şekilde duyuluyor. Dandik platoon PSU kullanıyordum bundan önce onda neredeyse sıfır ses çıkıyordu. Bu kadar kaliteli bir üründe bu fan sesi canımı sıktı. Aşırı rahatsız etmiyor ama bu kaliteye bu ses yakışmıyor. Herkes bu PSU'yu öneriyor kalitesine şüphe yok tabii ama. Birkaç kişi de fan sesli çalışıyor demiş bazısı da hiç ses yok demiş anlayamadım tam. Belki benim ürünüm sorunlu da olabilir garantiye vermeyi düşünüyorum.