350 TL altı Gaming klavye

Sadece LED var diye o parayı vermek saçma bence
Sadece LED mi? Kaliteli ve güvenilir markalardan bahsediyoruz. Tigoes, Everest, Frisby, Powerboost, Gamemax, Boost, Rampage, Gamepower gibi markalar kesinlikle alınmamalı. Forumda bunu herkes biliyor ve bu tarz konuların altında Bundan sürekli olarak bahsediyor.

Gamepower Warlock ve James Donkey 610s bence alınabilir neden alınmasın Membrane klavyeye 300 tl verilmez ayrıca

Gamepower Warlock ve James Donkey 610s bence alınabilir neden alınmasın Membrane klavyeye 300 tl verilmez ayrıca
Kötü marka teknolojik ürünlere de hiç para verilmez.

Kardeşim bizzat kullandım nesi kötü mesela açar mısın konuyu? Ya da kullandın mı yani senin için sadece Logitech SteelSeries Razer falan mı iyi? Tabii ki eksikleri olacak 180 tlye gamepower warlock mekanik klavye alıyorsun fiyatına göre baya iyi bir ürün

Sen git o zaman mebran klavyeye 300TL ver

Tabiki sadece LED mebran klavyeler 20-30TL

Kardeşim bizzat kullandım nesi kötü mesela açar mısın konuyu?
Ben de bizzat kullandım. Çinde üretilip üstüne marka basılan bir ürün. Malzeme kalitesi kötü.

senin için sadece Logitech SteelSeries Razer falan mı iyi?
Logitech, Razer, Cooler Master, Asus, Corsair gibi markalar. Sadece benim için değil. Kimse bu markalarla Everest vb. ürünlerini kıyaslamamalı.

Konuyu kavga ortamına çevirmeyin. Arkadaş daha cevabını alamadı.

Sen git o zaman mebran klavyeye 300TL ver
Veririm vermem, seni ilgilendirmez. Daha ürünü almamış bir arkadaşa doğru ürünü almasında yardım ediyorum. Malzeme kalitesi kötü bir ürüne 300 TL vereceğime iyi bir markanın "mebran" klavyesini alırım çok daha iyi.

Diğer arkadaşa yazdığımı size de yazacağım konuyu kavga ortamına çevirmeyin arkadaş daha cevabını alamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…