350 TL altı Gaming klavye

Sadece LED var diye o parayı vermek saçma bence
Sadece LED mi? Kaliteli ve güvenilir markalardan bahsediyoruz. Tigoes, Everest, Frisby, Powerboost, Gamemax, Boost, Rampage, Gamepower gibi markalar kesinlikle alınmamalı. Forumda bunu herkes biliyor ve bu tarz konuların altında Bundan sürekli olarak bahsediyor.

Kesinlikle almayın. En saçma markaları koymuşlar. Büyük ihtimalle stok eritme amaçlı. Aldanmayın.

Bu bütçede mekanik doğru düzgün klavye bulamadım. Trust'lar nasıl bilmiyorum. Bu modelin yerine G213 önerebilirim yine mekanik olmayan.
Gamepower Warlock ve James Donkey 610s bence alınabilir neden alınmasın Membrane klavyeye 300 tl verilmez ayrıca

Gamepower Warlock ve James Donkey 610s bence alınabilir neden alınmasın Membrane klavyeye 300 tl verilmez ayrıca
Kötü marka teknolojik ürünlere de hiç para verilmez.

Kötü marka teknolojik ürünlere de hiç para verilmez.

Sen git o zaman mebran klavyeye 300TL ver
Sadece LED mi? Kaliteli ve güvenilir markalardan bahsediyoruz. Tigoes, Everest, Frisby, Powerboost, Gamemax, Boost, Rampage, Gamepower gibi markalar kesinlikle alınmamalı. Forumda bunu herkes biliyor ve bu tarz konuların altında Bundan sürekli olarak bahsediyor.

Tabiki sadece LED mebran klavyeler 20-30TL

Kardeşim bizzat kullandım nesi kötü mesela açar mısın konuyu?
Ben de bizzat kullandım. Çinde üretilip üstüne marka basılan bir ürün. Malzeme kalitesi kötü.

senin için sadece Logitech SteelSeries Razer falan mı iyi?
Logitech, Razer, Cooler Master, Asus, Corsair gibi markalar. Sadece benim için değil. Kimse bu markalarla Everest vb. ürünlerini kıyaslamamalı.

Konuyu kavga ortamına çevirmeyin. Arkadaş daha cevabını alamadı.

Sen git o zaman mebran klavyeye 300TL ver
Veririm vermem, seni ilgilendirmez. Daha ürünü almamış bir arkadaşa doğru ürünü almasında yardım ediyorum. Malzeme kalitesi kötü bir ürüne 300 TL vereceğime iyi bir markanın "mebran" klavyesini alırım çok daha iyi.

Diğer arkadaşa yazdığımı size de yazacağım konuyu kavga ortamına çevirmeyin arkadaş daha cevabını alamadı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı