Selamün aleyküm dostlar. Bende bir tane 240GB SSD var, yanına 350TL HDD veya SSD almak istiyorum. Sizce 240GB bir SSD daha alsam az yer kalmış olur mu? AutoCAD, SolidWorks programlarınıda kullanacağım o yüzden HDD daha yakınım ancak çok hız farkı olur mu?
Bütçeyi biraz yükseltebilirsen 480GB bu versiyonu almanı öneririm. Evet hız farkı oluyor, ben normalde bazen render alıyorum, HDD üzerinden alınca normalde çok kısa sürecek işler uzuyor.
Kioxia 480GB Exceria Okuma 555MB-Yazma 540MB SATA SSD (LTC10Z480GG8) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Selamünaleyküm dostlar. Bende bir tane 240GB SSD var, yanına 350TL HDD veya SSD almak istiyorum. Sizce 240GB bir SSD daha alsam az yer kalmış olur mu? AutoCAD, SolidWorks programlarınıda kullanacağım o yüzden HDD daha yakınım ancak çok hız farkı olur mu?