350 TL civarı bütçe ile alınabilecek, başına bir şey gelmezse beni uzun süre götürecek bir mikrofon arıyorum. Kendim bir mikrofon buldum. Yanında aksesuarlarda mevcut.
En ucuz Boya BY-MM1 Vlogger ve Youtuber Condenser Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Boya BY-MM1 Vlogger ve Youtuber Condenser Mikrofon özelliklerini incele, 490,81 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Boya yı önerebilirim. Fiyatına göre güzel ürünleri var. Diğerlerini kullanmadığım için çok bilmiyorum.
@realmoonlight Attığınız linki inceledim gayet beğendim teşekkür ederim. Bir kaç sorum olacak size.
Üründe her şey var mı yada daha dolu seti var mı? Çünkü alabilirim almışken tam olsun.
Üstü de siyah olan yani tam siyahı var mı acaba?
Teşekkürler...
@realmoonlight Attığınız linki inceledim gayet beğendim teşekkür ederim. Bir kaç sorum olacak size.
Üründe her şey var mı yada daha dolu seti var mı? Çünkü alabilirim almışken tam olsun.
Üstü de siyah olan yani tam siyahı var mı acaba?
Teşekkürler...
Zaten Pop Filter takınca üst kısmı siyah gözükecek ve siyah olanı daha pahalı ama pahalı olmasının yanında last voice ürünü olduğu için garanti ile geliyor ama oda 2 ay.
Ayrıca: https://www.hepsiburada.com/lastvoice-bm800-full-black-set-mikrofon-stand-filtre-ses-karti-p-HBV00000VEYXK?magaza=Yonka Müzik Market A.Ş
Birde eğer yonka'dan alırsan 2 yıl garanti ve power ile geliyor Power ile gelince condenser olarak kullanabilirsin daha iyi olur 450₺'ye ancak en iyi seçenek arkadaşın bahsettiği Razer Seiren mini almak çok daha iyi bir mikrofon ayrıca Razer kalitesi üstüne de gerçekten güvenilir bir garantisi olur tavsiyem beklemen yönünde.