Dostum o kasanın her zaman gideri var . Performans bakımından her zaman tercih edilecek bir kasa. 2 tane toz filtresi, tamamen mesh ön panel, toplam 9 fan kapasitesi ve fan kontrolcüsü ile bence her zaman gideri var .
Bir an bu fiyata alınmaz(450 lira etmez) diyorsunuz gibi geldi de. Bende onun için yazdım o fiyata da alınabilir verilen parayı sonuna kadar hak edecek bir ürün diye .
Marka basilmis olmasi o urunu kotu yapmıyor bunu kafaniza sokun artik. Kaliteli urunlerede marka basilabiliyor ki onerdigin kasadan daha kaliteli Virgo.
O ürünün fanları ARGB fanlar hocam, normallere göre biraz daha pahalıdır. Üstüne birde kontrolcüsünü çıkartmışlar. Onları kendiniz eklerseniz 500-600 bandına çıkar. O fiyatlarda da daha iyi alternatifler bulunuyor.
Olabilir hocam, benim bir arkadaş kullanıyor Aerocool'u o yüzden önerdim gayet memnun kendisi.
Bir sorum olacak. Altta çıkan ''I'm not suicidal, I don't wanna f*cking die, I just wanna be able to close my eyes and feel alright, but every day I feel like dying." gibi şeyleri nasıl bende yapabilirim?