350 TL fare önerisi

Bütçe
350
En ölümsüz efsane Logitech G300s yıllardır kullanırım yedekte duruyor bir tane kesinlikle F/P.

En ölümsüz efsane Logitech G300s. Yıllardır kullanırım yedekte duruyor bir tane kesinlikle F/P.
Zamanında bende çok kullandım gerçekten muazzam bir oyuncu faresidir fakat yeni oyuncu farelere yönelmek daha iyi olmaz mı şuan olsa alır mıydınız sürekli kullanmak adına?

En ölümsüz efsane Logitech G300s. Yıllardır kullanırım yedekte duruyor bir tane kesinlikle F/P.
onun sensörü falan sıkıntılı oluyormuş

bunlar elde ağır kalmazmı?

Deathadder V2 veya Mini tercih edilebilir.
benim aklımdada mini var elim ne çok büyük ne çok küçük sizce otururmu elime

birde benim elim çok terliyor delikli fareler var onların arasından gamebooster m700 gördüm o nasıldır?

O fare hakkında bilgim yok ancak 17-18 cm eliniz varsa Mini tam gelir. 19 cm için mini değil normal olan daha iyidir. Zaten normal olan ve mini arasında sensör farkı da var.

O fare hakkında bilgim yok ancak 17-18 cm eliniz varsa Mini tam gelir. 19 cm için mini değil normal olan daha iyidir. Zaten normal olan ve mini arasında sensör farkı da var.
hangisinin sensörü iyi şuan ben bloody a90 kullanıyorum elimi ona göre ölçün

b
ben mini v2 ye karar verdim ama
tam olarak hangi siteden almam lazım bazıları içindeki sticker ve kayma engelliyicileri içinden alıp satıyor tam link verirmisisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…