BazuKom
Hectopat
Başlıkta belirttiğim bütçenin üstüne maalesef çıkamam. Alacağım fareyi oyun amaçlı kullanacağım. Aklımda aşağıda bıraktığım linkteki ürün var.
Attığın fare rezalet ötesi. Paw 3519 gibi 48 IPS 10G değere sahip bi' sensör kullanıyor, alınmaz.
![]()
Bloody X5 Max Mouse
Bloody X5 Max Mouse detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Akakce olanın linki hatalı asıl link bu: Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeAttığın fare rezalet ötesi. PAW 3519 gibi 48 IPS 10G değere sahip bi' sensör kullanıyor, alınmaz.
![]()
Bloody X5 Max Mouse
Bloody X5 Max Mouse detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Attıklarım bütçende en iyisi zaten. Daha fazla öneriye gerek yok.Teşekkür ederim. Başka bir öneriniz var mı peki. Bu attığınız linktekini alayim mi?
Düzelttim.Akakce olanın linki hatalı asıl link bu: Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Attıklarım bütçende en iyisi zaten. Daha fazla öneriye gerek yok.
Düzelttim.
Düzelttim.
Düzelttim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.