350 TL FSP 500W PSU alınır mı?

Ben ınca da herhangi bir sıkıntı yaşamadım hatta ekran var en az 10 yıldır kullanıyorum gayet güzel marka.

Yukarıda Rampage, Inca gibi markaları öneren arkadaşları dikkate bile almayın. Bu marka PSU'ların size tek sunabileceği şey kısa vadedir. FSP konusuna gelirsek RX 460 rahatlıkla besler. Ama onun yerine highpower öneririm.

Fazlasıyla yeterli, 2016'dan beri aktif olarak kullanıyorum, memnunum.

Aerocool da geldi, önerilmeyen tek Frisby kaldı sanırım.
High Power 500W 80+ Eco şiddetle tavsiye ediyorum.
Aslında Aerocool çok kötü sayılmaz. Frisby gibi markalardan daha kalitelidir. Fakat highpower ve fsp gibi markalar ile karşılaştırdığımızda eziliyor diyebilirim.

Aslında Aerocool çok kötü sayılmaz. Frisby gibi markalardan daha kalitelidir. Fakat highpower ve fsp gibi markalar ile karşılaştırdığımızda eziliyor diyebilirim.
Aynen, bütçe yoksa mecbur kalınırsa alınabilir ama adamın High Power alabilecek gücü var. Aerocool eleniyor direkt olarak.

Ezildiğini düşünmüyorum. Aerocool gayet kaliteli bir markadır. Neye göre eziliyor bunu açıklarsanız iyi olur?

Kondansatör kalitesi olarak FSP, Seasonic başı çekiyor. High Power o klasmanda bir marka değil fakat High Power ve Aerocool çok iyi markalar. Aerocool'un High Power'dan aşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum.

Highpower uzun vade için bütçe varken daha iyi bir seçenektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…