Gösterdiği PSU FSP'nin en düşük modeli ve fanının sıkıntılı olduğunu duydum. High Power 500W 80+ Rahat eler bence.FSP varken başka alternatiflere bakmana gerek yok.
Aslında Aerocool çok kötü sayılmaz. Frisby gibi markalardan daha kalitelidir. Fakat highpower ve fsp gibi markalar ile karşılaştırdığımızda eziliyor diyebilirim.Aerocool da geldi, önerilmeyen tek Frisby kaldı sanırım.
High Power 500W 80+ Eco şiddetle tavsiye ediyorum.
Aynen, bütçe yoksa mecbur kalınırsa alınabilir ama adamın High Power alabilecek gücü var. Aerocool eleniyor direkt olarak.Aslında Aerocool çok kötü sayılmaz. Frisby gibi markalardan daha kalitelidir. Fakat highpower ve fsp gibi markalar ile karşılaştırdığımızda eziliyor diyebilirim.
Ezildiğini düşünmüyorum. Aerocool gayet kaliteli bir markadır. Neye göre eziliyor bunu açıklarsanız iyi olur?Aslında Aerocool çok kötü sayılmaz. Frisby gibi markalardan daha kalitelidir. Fakat highpower ve fsp gibi markalar ile karşılaştırdığımızda eziliyor diyebilirim.
Highpower uzun vade için bütçe varken daha iyi bir seçenektir.Ezildiğini düşünmüyorum. Aerocool gayet kaliteli bir markadır. Neye göre eziliyor bunu açıklarsanız iyi olur?
Kondansatör kalitesi olarak FSP, Seasonic başı çekiyor. High Power o klasmanda bir marka değil fakat High Power ve Aerocool çok iyi markalar. Aerocool'un High Power'dan aşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.