350 TL Klavye Önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac RTX 2060 OC Gaming OC Edition- Ryzen 5 2600 4.1 GHz- Gigabyte B450M S2H-Crucial Ballistix 16 GB (8x2) 3000 mhz cl 15- Kingston HyperX Fury 3D 480 GB-Samsung HD252HJ- Xigmatek Beast- X-Power 650W 80+ Gold
My Equipments
LG 24MK400H-B- SteelSeries Rival 3- Razer BlackWidow Elite- Cooler Master CH321- SteelSeries Qck Edge Medium- Dualshock 3- Hadron HD552
Arkadaşlar dediğim gibi 350 TL klavye arıyorum. Açıkçası 10 TL bile arttıramam ancak çok büyük bir indirim olursa vs. 400 TL'ye çıkarım.
Klavyede olmasını istediğim özellikler:
*Mekanik olmasın. (Membran veya Mekanik hisli olsun.)
*Mümkünse büyük enter tuşu. (Çok şart değil)
*Sesi hiç önemli değil yani şu ses çıkarıyor bu çıkarmıyor muhabbetine gerek yok.
*Aydınlatma da çok önemli değil ama muhtemelen bu fiyat bandındaki tüm klavyelerde bir aydınlatma mevcut. Eğer aydınlatması varsa mümkünse tuşa özel aydınlatması olsun.(Şart değil)
*Tam boy yani numpad'in bulunmasını istiyorum.
*Multimedya ve makro tuşları da önemli değil.
*Bilek desteği şart küçük de olsa.

Arkadaşlar başka bir kriterim yok. Rampage, Everest veya GamePower olmasın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben bunların arasından CoolerMaster MK110 ile Alloy Core arasınad kaldım açıkcası Alloy Core'u üç gündür araştırıyorum. Çok hoşuma gitti açıkçası. Siz bana net bir klavye söyleyin sadece bir tane. Ben de değerlendireyim.

Bu klavyeye bakabilirsin;
Turuncu renkli tuşlar optik anahtarlara sahip. Diğer tuşlar ise membrane.

Türkçe klavye olmadığı için bunları alamam teşekkürler.

Türkçe klavye olmadığı için bunları alamam teşekkürler.
Bu klavye Türkçedir;
Açıklamaya bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fotoğraflarına baktığımda ö,ü,i harflerinin yerinde türkçe karakter desteklemediğini gördüm ama ürünün açıklamasında Türkçe klavye yazıyor ürünün açıklaması doğrudur değil mi?

O fotoğraf İngilizce versiyonunun fotoğraftı. Size gelecek olan Türkçe'dir. Eğer İngilizce gibi gelme durumu olursa iade edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…