- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Zotac RTX 2060 OC Gaming OC Edition- Ryzen 5 2600 4.1 GHz- Gigabyte B450M S2H-Crucial Ballistix 16 GB (8x2) 3000 mhz cl 15- Kingston HyperX Fury 3D 480 GB-Samsung HD252HJ- Xigmatek Beast- X-Power 650W 80+ Gold
My Equipments
LG 24MK400H-B- SteelSeries Rival 3- Razer BlackWidow Elite- Cooler Master CH321- SteelSeries Qck Edge Medium- Dualshock 3- Hadron HD552
Arkadaşlar dediğim gibi 350 TL klavye arıyorum. Açıkçası 10 TL bile arttıramam ancak çok büyük bir indirim olursa vs. 400 TL'ye çıkarım.
Klavyede olmasını istediğim özellikler:
*Mekanik olmasın. (Membran veya Mekanik hisli olsun.)
*Mümkünse büyük enter tuşu. (Çok şart değil)
*Sesi hiç önemli değil yani şu ses çıkarıyor bu çıkarmıyor muhabbetine gerek yok.
*Aydınlatma da çok önemli değil ama muhtemelen bu fiyat bandındaki tüm klavyelerde bir aydınlatma mevcut. Eğer aydınlatması varsa mümkünse tuşa özel aydınlatması olsun.(Şart değil)
*Tam boy yani numpad'in bulunmasını istiyorum.
*Multimedya ve makro tuşları da önemli değil.
*Bilek desteği şart küçük de olsa.
Arkadaşlar başka bir kriterim yok. Rampage, Everest veya GamePower olmasın lütfen.
Klavyede olmasını istediğim özellikler:
*Mekanik olmasın. (Membran veya Mekanik hisli olsun.)
*Mümkünse büyük enter tuşu. (Çok şart değil)
*Sesi hiç önemli değil yani şu ses çıkarıyor bu çıkarmıyor muhabbetine gerek yok.
*Aydınlatma da çok önemli değil ama muhtemelen bu fiyat bandındaki tüm klavyelerde bir aydınlatma mevcut. Eğer aydınlatması varsa mümkünse tuşa özel aydınlatması olsun.(Şart değil)
*Tam boy yani numpad'in bulunmasını istiyorum.
*Multimedya ve makro tuşları da önemli değil.
*Bilek desteği şart küçük de olsa.
Arkadaşlar başka bir kriterim yok. Rampage, Everest veya GamePower olmasın lütfen.
Son düzenleyen: Moderatör: