350 TL klavye önerisi

seyaoao

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, 300-350 TL'lik bir bütçem var.

1- Tuşları yumuşak olan.
2- En azından ilk 2-3 sene içinde sertleşmeye başlamayacak ve sert basılınca/üstüne bir şey dökülünce direkt iptal olmayacak.
3- Kablolu.

Klavye önerilerinizi bekliyorum.

Not: Oyun için alıyorum ama hardcore oyuncu falan değilim, sadece sert bastığımda, uzun süre aralıksız kullandığımda kolay yıpranmaması yeterli.

Mekanik mi istiyorsunuz membran mı? Yumuşaktan kastınız membran mı?
pek bilgim yok ama, kendi klavyeme basmak için oyuncu klavyelerine kıyasla biraz daha güç harcıyormuşum, yarım saniyede algılıyormuş gibi; basması kolay ve algılaması hızlı bir şey almak istiyorum. biraz baktım sanırım mekaniğe giriyor istediğim şey ama tam emin değilim

pek bilgim yok ama, kendi klavyeme basmak için oyuncu klavyelerine kıyasla biraz daha güç harcıyormuşum, yarım saniyede algılıyormuş gibi; basması kolay ve algılaması hızlı bir şey almak istiyorum. biraz baktım sanırım mekaniğe giriyor istediğim şey ama tam emin değilim
Hocam en hızlı algılamayı mekanikler sağlar, hissiyat olarak belli miktar basınca aşağı düşer, bıraktığınız anda geri seker.
Bunu alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı