S25 FE vs S24 Plus

Bütçe
40000

djerke

Kilopat
Yer
izmir
Daha fazla  
Merhaba, şu anki telefonumu abime vereceğim, 14T Pro. Kendime de Samsung telefon almak istiyorum. Oyun hiç oynamıyorum, hangi modeli almalıyım? 8 GB RAM beni üzer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM seni üzmez ama kesinlikle S24 Plus al. S25 olsun yeni olsun deme. Çünkü birisi fan Edition yani çoğu özelliğ kırpılmış bir S25, diğeri Plus yani normal S24'e iyileştirmeler yapılmış hali demek. Plus Ultra modelinin bir altıdır. Kesinlikle S24 Plus al.

Kesinlikle Plus modeli, ben de FE kullanıyorum ama bunlar hep kırpılmış model.

S24 Plus alın. Birisi amiral gemisi diğeri A serisinden hallice bir model.

A serisi ile kıyaslamaya katılmıyorum. FE modelleri de amiral gemisi sınıfında, mesela S24 FE'nin işlemcisi bile en tepe A serisi modeli A56'dan 2 kat daha güçlü ayrıca daha iyi sensörler optik zoom vs. de var. Hallice denilebilmesi için kısmen daha iyi olması lazım ama 2 kat daha güçlü işlemci ve gelişmiş donanımı var.

A serisi ile kıyaslamaya katılmıyorum. FE modelleri de amiral gemisi sınıfında, mesela S24 FE'nin işlemcisi bile en tepe A serisi modeli A56'dan 2 kat daha güçlü ayrıca daha iyi sensörler optik zoom vs. de var. Hallice denilebilmesi için kısmen daha iyi olması lazım ama 2 kat daha güçlü işlemci ve gelişmiş donanımı var.
Biraz abartmış olabilirim ama FE'ler eskisi gibi değil. Örneğin S20 FE ve S21 FE'de ana seriyle aynı işlemci kullanılırken S24 FE ve S25 FE'de daha zayıf işlemciler kullanıldı. Son yıllarda FE kimliğinden biraz uzaklaştıklarını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı