350 TL Klavye Önerisi

Agarwaen3

Decapat
Şu an kullandığım klavyede Anti-Ghosting özelliği olmadığı için bazen oyunlarda sıkıntı yaşayabiliyorum. O yüzden sessiz ama kaliteli bir klavye arıyorum.
Red Switch mekanik klavyeler bile çok sesli gibi geliyor bana. Sessiz olduğu söylenilen hangi klavyenin videosunu izlesem takır tukur tuş sesleri duyuyorum. Evde birileri uyurken sesli klavye kullanmak rahatsızlık verdiği için biraz sessiz modeller arıyorum ama hiç kafama yatan bir klavye bulamadım.

Mesela incehesap.com'da MSI Vigor GK30 Red Switch klavye 220TL'ye düşmüş ama videosunu izleyince çok yüksek sesli olduğunu fark ettim. Daha önce Brown Switch kullandığım için ön yargı mı oluştu bilemiyorum artık.

Bütçem 300-350TL civarı ama uzun süre indirim kovalayabilirim acelem yok şu an. Tavsiyelerinizi bekliyorum. :)

Aşırı sessiz olsun isterseniz Cougar Aurora S Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi Cgr-aurora S Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses testi burada.

Ancak ne kadar değer bilemem. Ayrıca Vigor GK30 Red Switch değil mecha memrane benim bildiğim.

Kumara alın geçin bence Redragon Kumara Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

O yüzden sessiz ama kaliteli bir klavye arıyorum.

Daha janjanlı ışık istiyorsanız Cynosa V2 almanız lazım.

@Lux ultisi kullanan kedi üstte zaten sessiz klavye önerdim. Kumara gayet sessiz altına oring atıver sesi daha da azalır.

Öyle Blue kadar aman aman bir ses çıkarmıyor sonuçta.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@Lux ultisi kullanan kedi üstte zaten sessiz klavye önerdim. Kumara gayet sessiz altına oring atıver sesi daha da azalır.

Öyle Blue kadar aman aman bir ses çıkarmıyor sonuçta.

Red Switch mekanik klavyeler bile çok sesli gibi geliyor bana.

Aşırı sessiz olsun isterseniz Cougar Aurora S Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi Cgr-aurora S Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu alın.

Ses testi burada.

Ancak ne kadar değer bilemem. Ayrıca Vigor GK30 Red Switch değil mecha memrane benim bildiğim.

Kumara alın geçin bence Redragon Kumara Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Redragon olan fazla sesli. Eğer başka alternatif bulamazsam Cougar Aurora S düşünebilirim. Ayrıca kendim tesadüfen Cougar Vantar klavyeye de denk geldim o da bayağı sessiz.

Alternatif olabilir ama biraz daha araştırmanı öneririm.

Çok sesli dostum sağ ol yine de.

Daha janjanlı ışık istiyorsanız Cynosa V2 almanız lazım.
Cynosa Lite ve Cynosa V2 çok kafama yattı aslında. Eğer Cynosa V2 güzel bir indirime girerse belki alırım.

Red switch alıp O-ring takmak da bir seçenek onu da not aldım bir kenara.

Öneri yapan herkese teşekkür ederim hala önerilere açığım.
Corsair K55 ve Hyperx Alloy Core klavyelerini buldum. Corsair K55 hem RGB hariç Razer Cynosa V2'den daha dolu hem de daha sessiz. Şimdilik en iyi tercih K55 gibi duruyor.

Mekanik klavye bakmıyorum artık. Hangi switch olursa olsun veya O-ring varken bile sesli çalışıyor. Zaten membran klavyelere karşı ekstrem bir avantajları da yok.

Son düzenleme:
Cynosa V2 daha iyi bir tercih olur. K55'in aydınlatması çok giriş seviyesi. Ayrıca, 380 lira verilecek bir klavye değil bence. Zamanında 250 liraydı. 🚬
Cynosa V2'nin aydınlatması gerçekten çok güzel ama klavye seçimimde pek önemli bir etken değil. K55 hem daha sessiz hem de birkaç fazladan özelliği var.

Önceden her şey daha ucuz ve erişilebilirdi 😞

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı