350 TL klavye önerisi

RideisLife

Femtopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Philips SPK8404 mü yoksa Rampage KB-R91 mi önerirsiniz? Bütçem maksimum 350TL ve ben bu şekilde ses çıkaran Blue Switch klavye görmedim bu aralıkta. Bu forumda bu iki klavyeye çok sallanmış fakat kullanıcılarla konuştuğumda kötü yorum yapan olmadı nedense. Ayrıca herkes ister 1500 2000'e almayı fakat bütçemizi aşıyor. Kullananlardan yorum bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Bunu 3 ay önce aldım, ortalama 20 senedir oyun piyasasında olan birisi olarak eğer şu kriterler sizin için de önemliyse kesinlikle öneririm :

Kriter 1 : Tuş yumuşaklığı : Uzun kullanımlarda parmakları yormayacak.
Kriter 2 : Tuş sessizliği : Gece kullanımlarda yanınızda birisi uyusun bu klavyenin tuş sesini duymasına ihtimal yok.
Kriter 3 : Pavyon RGB olmasa da olur : Belli bir renk skalası var , öyle her tuşa ayrı renk atanamıyor.

ve senin bütcen ile bu klavye arasındaki 100 tl farka değecektir.1 ay daha sabret gerekirse bunu al derim.

Bunu 3 ay önce aldım, ortalama 20 senedir oyun piyasasında olan birisi olarak eğer şu kriterler sizin için de önemliyse kesinlikle öneririm:

Kriter 1: Tuş yumuşaklığı: Uzun kullanımlarda parmakları yormayacak.
Kriter 2: Tuş sessizliği: Gece kullanımlarda yanınızda birisi uyusun bu klavyenin tuş sesini duymasına ihtimal yok.
Kriter 3: Pavyon RGB olmasa da olur: Belli bir renk skalası var, öyle her tuşa ayrı renk atanamıyor.

Ve senin bütçen ile bu klavye arasındaki 100 TL farka değecektir. 1 ay daha sabret gerekirse bunu al derim.

Fiyatına göre özellikleri çok düşük. Sırf marka olduğu için gereksiz pahalı bir klavye. Membran alınacaksa da farklı seçenekler mevcut. https://www.hepsiburada.com/razer-c...rue&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri

Fiyatına göre özellikleri çok düşük. Sırf marka olduğu için gereksiz pahalı bir klavye. Membran alınacaksa da farklı seçenekler mevcut. https://www.hepsiburada.com/razer-c...rue&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri
Önerdiğiniz klavye sessiz deniyor. Ben blue switch istiyorum hocam.
.
Ayrıca G213 düşünmüyorum.

Bunu 3 ay önce aldım, ortalama 20 senedir oyun piyasasında olan birisi olarak eğer şu kriterler sizin için de önemliyse kesinlikle öneririm :

Kriter 1 : Tuş yumuşaklığı : Uzun kullanımlarda parmakları yormayacak.
Kriter 2 : Tuş sessizliği : Gece kullanımlarda yanınızda birisi uyusun bu klavyenin tuş sesini duymasına ihtimal yok.
Kriter 3 : Pavyon RGB olmasa da olur : Belli bir renk skalası var , öyle her tuşa ayrı renk atanamıyor.

ve senin bütcen ile bu klavye arasındaki 100 tl farka değecektir.1 ay daha sabret gerekirse bunu al derim.
Kral valla 200 lerden zarzor çıkardım 350ye bütçeyi . Ayrıca daktilo gibi ses istiyorum ben blue switch . O yüzden konuda da belirttim. Yinede teşekkür ederim öneri için.

Son düzenleme:
Önerdiğiniz klavye sessiz deniyor. Ben blue switch istiyorum hocam.
.
Ayrıca G213 düşünmüyorum.

Kral valla 200 lerden zarzor çıkardım 350ye bütçeyi . Ayrıca daktilo gibi ses istiyorum ben blue switch . O yüzden konuda da belirttim. Yinede teşekkür ederim öneriniz için

Kral valla 200 lerden zarzor çıkardım 350ye bütçeyi . Ayrıca daktilo gibi ses istiyorum ben blue switch . O yüzden konuda da belirttim. Yinede teşekkür ederim öneriniz için

Kral valla 200 lerden zarzor çıkardım 350ye bütçeyi . Ayrıca daktilo gibi ses istiyorum ben blue switch . O yüzden konuda da belirttim. Yinede teşekkür ederim öneri için.
tamam üstad sakin , bir özür dileyek madem , x5 ban atar gibi cevap vermisin :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı