- Makaleler
- 1
Maksimum 350 TL olacak şekilde klavye arıyorum, tavsiyelerinizi beklerim.
msi vigor gk30 ve bunun arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur? msi gibi mekanik hisli mi?![]()
GameBooster G902 Strike RGB Blue Switch Mekanik Oyun Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
GameBooster G902 Strike RGB Blue Switch Mekanik Oyun Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ben bu klavyeyi şu an da aktif olarak kullanıyorum. Ses olarak biraz sesli bir klavye. Plastik kalitesi falan iyi daha sıkıntı çekmedim ancak bu fiyata almanızı önermem. Bu klavye İtopya üzerinden 200 TL bandına düşüyor. Eğer tekrar indirime gelirse alabilirsiniz.
MSI Vigor GK30 ve bunun arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur? MSI gibi mekanik hisli mi?
peki sizce büyük bir markanın mekanik hisli ürününü tercih etmek mi daha mantıklı kısmen daha küçük bir markanın mekanik ürününü mü?MSI olan model mekanik değil büyük ihtimalle. Benim attığım klavye mekanik ama ben indirime girdiğinde almanızı tavsiye ederim. Mekanik başka alternatif istiyorsanız:
![]()
GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.052,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu da fena değil alınabilir bence. İkisinden birini tercih edebilirsiniz.
Bende şu an G902 var. Kalite olarak öyle aşırı üst seviye değil ancak sesleri, tepkimeleri, animasyonları falan benim hoşuma gidiyor. Bilek desteğiyle geliyor bir de. O da gayet hoş. Yazı yazmamı falan kolaylaştırıyor.
Peki sizce büyük bir markanın mekanik hisli ürününü tercih etmek mi daha mantıklı kısmen daha küçük bir markanın mekanik ürününü mü?
Arttırın derken hocam şuan 319 TL anlayamadım.Bütçeyi arttırın GK30 alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.