I IGkale Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #1 Merhaba, Valorant'ta plat-dia arasında gidip geliyorum. İleride iyi bir oyuncu olmak istiyorum ve klavye almam lazım. 350 TL (biraz artabilir) mekanik klavye önerir misiniz? Uzun ömürlü, fazla özelliğe gerek yok (dayanıklı olsun yeter). Teşekkürler.
Merhaba, Valorant'ta plat-dia arasında gidip geliyorum. İleride iyi bir oyuncu olmak istiyorum ve klavye almam lazım. 350 TL (biraz artabilir) mekanik klavye önerir misiniz? Uzun ömürlü, fazla özelliğe gerek yok (dayanıklı olsun yeter). Teşekkürler.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #2 Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com
Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com