Bu klayye alınır mı? İndirimle 340 lira gibi bir fiyata geliyor, kullananlar varsa ve deneyimlerini aktarırsa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, güzel bir fiyat.
Bu klayye alınır mı? İndirimle 340 lira gibi bir fiyata geliyor, kullananlar varsa ve deneyimlerini aktarırsa sevinirim.
Öneriniz var mıdır?Hoacağım biraz daha ekle bence mekanik bir klavye al almışken.
Attığınız ürün yaklaşık 650 lira. Işıksız istiyorsan alınabilir.Bende o fiyat bandında bir şey arıyorum ama almışken tek usb olsun diye düşündüm bu nasıldır bilginiz var mı?ya da öneriniz
![]()
Philips C501 SPT6501B/00 Kablosuz Klavye Mouse Seti Fiyatı - Trendyol
Philips C501 Kablosuz Klavye Mouse Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
A101'e geldiğinde almıştım bunu ve mouse'u bozuk çıktığı için 2 hafta sonra iade ettim. Mouse hakkında yorum yapamam ama klavyeyi çok beğenmiştim tuşları ve sesleri gayet güzeldi.Bende o fiyat bandında bir şey arıyorum ama almışken tek usb olsun diye düşündüm bu nasıldır bilginiz var mı?ya da öneriniz
![]()
Philips C501 Kablosuz Klavye Mouse Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alakaları yok ki hocam oyun için istiyor arkadaş.Bende o fiyat bandında bir şey arıyorum ama almışken tek usb olsun diye düşündüm bu nasıldır bilginiz var mı?ya da öneriniz
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.