Mehmet121
Hectopat
Daha fazla
Birkaç klavye beğendim, sizce hangisini almalıyım ve neden? Eğer benim seçtiklerim arasında beğendiğiniz yoksa neyi önerirsiniz? Seçtiklerim arasında çok kararsızım ve korktuğum şey, daha önce dandik bir klavye almıştım. 80TL'lerdeydi ve gerçekten çok kötü idi. Hiç kullanamadım, yazı bile zor yazılıyordu. Yeni klavye alırsam ve yine aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum ama şimdi alacağım klavye dandik olmayacak. İşte benim seçtiklerim;
www.mediamarkt.com.tr
www.mediamarkt.com.tr
www.mediamarkt.com.tr
www.incehesap.com
(Çok fazla var kusura bakmayın)
RAMPAGE Rampage RMK-GX7 Strike Siyah USB Rainbow Aydınlatmalı Q Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavye Siyah
RAMPAGE Rampage RMK-GX7 Strike Siyah USB Rainbow Aydınlatmalı Q Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
RAMPAGE Macromy KB-R33 RGB Aydınlatmalı Makrolu Multimedia Kablolu Q Gaming Klavye Siyah
RAMPAGE Macromy KB-R33 RGB Aydınlatmalı Makrolu Multimedia Kablolu Q Gaming Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
RAMPAGE KB-R03 Kablolu Gaming Q Klavye
KB-R03 Kablolu Gaming Q Klavyefiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
(Çok fazla var kusura bakmayın)