350 TL klavye tavsiyesi

Bütçe
300-350

alishn6

Hectopat
İyi günler arkadaşlar klavye almayı düşünüyorum. Çok kararsız kaldım. Sizce hangi marka, model klavye almalıyım? Bir sürü konu var biliyorum özür dilerim ama konular eski olduğu için dolardan ve kurdan ötürü fiyatlar bayağı artmış. Fiyat aralığım 300 - 350 çok iyi bir ürün olursa taş çatlasın 400 mekanik olursa iyi olur. Bu fiyat aralığında iyi bir mekanik yoksa bildiğiniz olmasa da olur sorun yok. Ben çok araştırdım ama bayağı karasız kaldım. Bir marka kararlaştırıyorum biri geliyor ben kullandım alma kötü vs rgb/aydınlatma takıntımda yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar klavye almayı düşünüyorum. Çok kararsız kaldım. Sizce hangi marka, model klavye almalıyım? Bir sürü konu var biliyorum özür dilerim ama konular eski olduğu için dolardan ve kurdan ötürü fiyatlar bayağı artmış. Fiyat aralığım 300 - 350 çok iyi bir ürün olursa taş çatlasın 400 mekanik olursa iyi olur. Bu fiyat aralığında iyi bir mekanik yoksa bildiğiniz olmasa da olur sorun yok. Ben çok araştırdım ama bayağı karasız kaldım. Bir marka kararlaştırıyorum biri geliyor ben kullandım alma kötü vs rgb/aydınlatma takıntımda yok.

Normalde 500 TL 2 senedir kullanıyorum 1 kere kola 6 kere su döktüm bir şey olmadı zaten su geçirmez hocam buyurun.

Logitech g213 Prodigy modeline bakabilirsin. Kullanan tanıdıklarım memnunlar. Mekanik değil ama bu fiyat bandındaki mekanik klavyelere göre daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı