Geçen indirimde red switch Gamepower Saber'i 300₺'ye aldım ve o hafta iade ettim. Her tuşa basışınızda klavyenin içerisinden bir ses yankılanıyor ve bu çok rahatsız edici. Evet RGB'si, alttaki aydınlatması ve modları çok şık ama buna aldanmayın derim. Gamepower klavyelerini tavsiye etmiyorum.
Inca ürünleri bencw kaliteli ve kullandığım
ürün 2 yıldır sorun çıkarmadı.
Bilek desteği var çıkarılabilir.
Yedek tuşları, tuş çıkarma aparatı ve fırçası yanında geliyor. Hem RGB hem de blue switch. Bi bakmanı öneririm.
Inca Empouse IKG-441 Mekanik Blue Switch Led Oyuncu klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsair Gaming K55 RGB Oyuncu Klavye Türkçe (CH-9206015-TR) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsair Gaming K55 RGB Oyuncu Klavye Türkçe (CH-9206015-TR) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bu fiyata alabileceği başka ürün yok Gamepower tarzı leş firmalardan alışveriş yaparsa gelip buraya aldığım klavyede sorunlar çıktı diye konu açar ilk aydan, alabileceği ürünleri listeledim.