sedarrr
Decapat
Bilek destegi zayiflar icindir! Yasasin mazosizm dernegi!
Gerçek oyuncular mebranda Metin 2 oynar yeeee.
Bilek destegi zayiflar icindir! Yasasin mazosizm dernegi!
Mekanik Hisli İstemiyorum
İkisini de önermiyorum, geçen bu forumdan bir arkadaş o kadar alma dememe rağmen gitti GP vb ürünler aldı, 2.hafta 4-5 tane tuşu bozulmuş.
Önerin VarmıGeçen indirimde red switch Gamepower Saber'i 300₺'ye aldım ve o hafta iade ettim. Her tuşa basışınızda klavyenin içerisinden bir ses yankılanıyor ve bu çok rahatsız edici. Evet RGB'si, alttaki aydınlatması ve modları çok şık ama buna aldanmayın derim. Gamepower klavyelerini tavsiye etmiyorum.
Mekanik istemiyorum demedi, mekanik hisli olmasın dedi...![]()
Logitech G213 Prodigy Klavye RGB Oyuncu Klavyesi Siyah Türkçe Kablolu Fiyatı - Trendyol
logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavyesi 920-008094 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Hyperx Alloy Core RGB Membrane Türkçe Gaming Klavye Fiyatı ve Özellikleri
Hyperx Alloy Core RGB Membrane Türkçe Gaming Klavye özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Corsair Gaming K55 RGB Oyuncu Klavye Türkçe (CH-9206015-TR) Fiyatı
Corsair Gaming K55 RGB Oyuncu Klavye Türkçe (CH-9206015-TR) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mekanik istemiyorsanız bunlara bakacaksınız.
Rampage KB-R18 hangi switch anlıyamadım birde Razer Cynosa Lite güzele benziyor ama bu fiyata mekanik almak mantıklı olmaz mı ?Hyperx Alloy Core, Rampage KB-R18, Razer Cynosa Lite, GamePower Warlock, GamePower Katana,Corsair k55
Mouse tavsiyesi icin farkli bir konu acin.buna fikirlerinizi yazmadınız alınmaz mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.