350 TL Klavye ve Mouse Önerisi

Meriç Dakmaz

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhabalar, bayramdan sonra ekipman almayı planlıyorum ve bütçem 350 TL. Şu ürünler arasında kaldım:
- Rival 110+Qck medium mousepad ve Steelseries Apex 100 klavye=369 TL
- Cooler Master Lite L Combo=340 TL

Normalde Cooler Master setini alacaktım fakat mouse kafamı çok karıştırdı ve seti alırsam mousepad almak sıkıntı diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım ilk seçenekte Apex 100'ü arkadaş eklemiş. Bir set değil o. Eğer sadece Rival 110 ve mousepad varsa onu al.

Klavye tarafında, mekanik olmadığı sürece en ucuz klavyenin alınması taraftarıyım. Plastik tuşlara 200 TL'ye kadar paralar vermek mantıksız kanımca.

Sanırım ilk seçenekte Apex 100'ü arkadaş eklemiş. Bir set değil o. Eğer sadece Rival 110 ve mousepad varsa onu al.

Klavye tarafında, mekanik olmadığı sürece en ucuz klavyenin alınması taraftarıyım. Plastik tuşlara 200 TL'ye kadar paralar vermek mantıksız kanımca.
Evet ben daha sonradan kendim ekledim fakat en uygun fiyatlı onu buldum. Önerebileceğiniz ucuz fiyatlı klavye var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı