Çözüldü Razer Kraken 7.1 surround çalma aygıtı olarak gözükmüyor

• Konuyu başlatan Kn_Bay
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 6.957
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Realtek Audio konsolu açılmıyordu. Dün DDU ile Realtek sürücülerini silip yeniden yükledim. Artık girebiliyorum onda sıkıntı yok. Ancak 7.1 sıkıntı çıkarmaya başladı. Eskiden 7.1 seçiliyken 7.1 değil de normal hoparlörde çalmasını istediğim şeyler çalarken artık çalmamaya başladı. Aygıt yöneticisinden 7.1 sürüclerini sildim, uygulamayı sildim yeniden yükledim. Sıkıntım düzelmiş gibiydi. Bilgisayarı kapadım, yeniden açtığımda 7.1 gözükmüyordu çalma aygıtları kısmında.
Normalde böyle bir şeçenek vardı:

1610038445696.png

Ancak o şu anda bende yok:

1610038461457.png

Ayrıca eskiden 7.1 gözükürken artık aygıt yöneticisinde gözükmüyor:

1610038517659.png

Uygulama da bu şekilde:

1610038631255.png

Okuyup cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler.

Çözüm
Sorunu çözdüm. Bu sorunu yaşayan başka biri olursa diye çözmeme yardımcı olan videoyu buraya atacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda ses ve oyun cihazlarına geldikten sonra "razer"ı seçiyoruz ve orada görebilirsiniz.
Sorunu çözdüm. Bu sorunu yaşayan başka biri olursa diye çözmeme yardımcı olan videoyu buraya atacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videoda ses ve oyun cihazlarına geldikten sonra "razer"ı seçiyoruz ve orada görebilirsiniz.

Aynı sına baktığımda razer gözükmüyor ne yapabilirim?

Hocam aynı şeyi yaptığımda razer gözükmüyor ne yapa bilirim?

Yöntem hala işe yarıyor. Windows 11 de Bilgisayar yönetimi > aygıt yöneticisi > bilgisayarınız > eylem > eski donanım ekle diyerek videodaki menüye ulaşılabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı