Şu şekilde fareleri beğeniyorum. Maksimum bütçe 300-350 TL. Önerilerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 1640148
Eski bir mouse, bu zamanda alınmaz.
Sanırım yukarıda Sabre Pro olacaktı hocam430TL yapabilirseniz:
AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile AGM700 ITOPYA'dawww.itopya.com
Yapamazsanız en mantıklısı bu:
AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile AGM700 ITOPYA'dawww.itopya.com
Eski ve kötü bir mouse. Alınmamalı. Fiyatını da hak etmiyor. Linki düzenledim üstte Sabre Pro olacaktı.Bu nasıldır?RAZER DeathAdder Essential Siyah Optik Gaming Mouse RZ0102540100R3M1 Fiyatı - Trendyol
2'side aynı link hocam.
Aynen öyle. Linki kopyalayamamışım hocamSanırım yukarıda Sabre Pro olacaktı hocam
430 TL olanı alabilirim ama RGB'li önereceğiniz var mı?430TL yapabilirseniz:
Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yapamazsanız en mantıklısı bu:
Agon ve Sabre Omron 50M kullanıyor, çift tıklama yapan switch değil miydi bu yoksa düzelttiler mi?Eski ve kötü bir mouse. Alınmamalı. Fiyatını da hak etmiyor. Linki düzenledim üstte Sabre Pro olacaktı.
Aynen öyle. Linki kopyalayamamışım hocam
RGB’li Agon var ama daha fazla RGB istersen Delux M700 altında şerit led, scroll ve içinde led var.430 TL olanı alabilirim ama RGB'li önereceğiniz var mı?
Özellikle Razer ve Logitech'in birkaç mouse'unda çok fazla yaşanıyordu double click sorunu. Çeşitli nedenler sebebiyle olabilir, emin değilim. Bunlarda şu anlık kısa zamanda double click yaşayan görmedim.Agon ve Sabre Omron 50M kullanıyor, çift tıklama yapan switch değil miydi bu yoksa düzelttiler mi?
AGM700'de bulunuyor RGB. Pek yeterli olmasa da RGB takıntınız varsa en azından onu tercih edin. Rampage'in neredeyse tüm mouse'ları görüntüden ibaret. Fiyatının üstünde ürünler. Ayrıca madem 430TL çıkarabiliyorsunuz yanına da bu switch'leri alırsınız:430 TL olanı alabilirim ama RGB'li önereceğiniz var mı?
Çok mantıklı hocamÖzellikle Razer ve Logitech'in birkaç mouse'unda çok fazla yaşanıyordu double click sorunu. Çeşitli nedenler sebebiyle olabilir, emin değilim. Bunlarda şu anlık kısa zamanda double click yaşayan görmedim.
AGM700'de bulunuyor RGB. Pek yeterli olmasa da RGB takıntınız varsa en azından onu tercih edin. Rampage'in neredeyse tüm mouse'ları görüntüden ibaret. Fiyatının üstünde ürünler. Ayrıca madem 430TL çıkarabiliyorsunuz yanına da bu switch'leri alırsınız:
Bu şekilde çok daha mantıklı olur sizin için.