350 TL mouse önerisi

• Konuyu başlatan Steo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 2.326
Rival 3 öneririm.
Kendim de kullanıyorum, özellikleri bakımından güzel bir fare. Yazılımı da var.

Fiyatına göre özellikleri düşük bir mouse.

@Kiznaiver sizinde başka önereceğiniz var mı? Attığım Razer'in ve Logitech'in dış görünüşleri hoşuma gidiyor o tarz varsa iyi olur.
En mantıklı ürünleri önermişiz zaten @JakerT4 hocamla. Boşuna başka mouse'lara bakıp kafanızı karıştırmayın. En iyileri o iki seçenek. Görünüşe o kadar taktıysanız Rival 3 de bir seçenek olabilir belki. Ama önerilenlerden düşük ve sıkıntı çıkarabilecek bir mouse olduğunu bilin. Tavsiye etmem.

En mantıklı ürünleri önermişiz zaten @JakerT4 hocamla. Boşuna başka mouse'lara bakıp kafanızı karıştırmayın. En iyileri o iki seçenek. Görünüşe o kadar taktıysanız Rival 3 de bir seçenek olabilir belki. Ama önerilenlerden düşük ve sıkıntı çıkarabilecek bir mouse olduğunu bilin. Tavsiye etmem.
AGM700'ü pek beğenmedim Delux güzel ama 1 2 tane daha öneremez misiniz Razer Deathadder çok mu kötüdür?

Katılmıyorum. Düşük özellik olarak bahsettiğiniz tam olarak nedir nedir? DPI hızını kasdediyorsanız 8500 DPI oldukça yeterlidir diye düşünüyorum. Daha üstü abartı bence.
Sensör kalitesi DPI'a göre belirlenmiyor. Mouse'da yargılanacak tek etken de sensör değil.

AGM700'ü pek beğenmedim Delux güzel ama 1 2 tane daha öneremez misiniz Razer Deathadder çok mu kötüdür?
Essentail kötü, fiyatını hak etmeyen bir mouse. 200TL'ye satılan mouse'lar ile eşdeğer. Alınmaz.
Kötü öneriler yapmak istemem bu yüzden ekstra çıkaramayacağım. Önerdiklerimizden birini tercih etmeniz sizin yararınıza olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı