Satılık 350 TL - MSI GTX 750 TI Twin Frozr OC Edition(Sıfır ayarında)

Alexandretta

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veteriner Hekim(Öğrenci)
Arkadaşlar merhabalar,

2 ay önce sistem toplamaya başladım ufaktan. Fakat bu ekran kartını aldıktan sonra GTX 970 ekran kartında karar kıldığım için bu ekran kartını kullanmak hiç nasip olmadı. 2 ay boyunca köşede yattı ve hiç açılmadı sistemi kuramadığım için daha. GTX 970 için ekran kartımı satıyorum. 0'dan farksız aldığınızda 0 olarak kullanacaksınız. Faturası resimlerde mevcurttur. Webdenal'dan 2 ay önce alıp hiç kullanmadım. İstanbul Beylikdüzünde oturmaktayım isteyene elden teslim edebilirim.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg

Yeni nesil kartların hepsini bekleyeceğim AMD'de de, Nvidia'da da.. Orta-üst seviye modeller 2016'nın son çeyreğini bulsa bile. O yüzden 300-350 lira civarı beni CS:GO ve H1Z1'de idare edecek bir kart arıyorum. Aldığım kartı ben de 5-6 ay sonra satacağım ama HD 530 ile kısıtlı kısıtlı oyun zevki yaşamak istemiyorum.

Eğer irtibata geçebilirsek kartı doğrudan almayı düşünüyorum. @Alexandretta

Yeni nesil kartların hepsini bekleyeceğim AMD'de de, Nvidia'da da.. Orta-üst seviye modeller 2016'nın son çeyreğini bulsa bile. O yüzden 300-350 lira civarı beni CS:GO ve H1Z1'de idare edecek bir kart arıyorum. Aldığım kartı ben de 5-6 ay sonra satacağım ama HD 530 ile kısıtlı kısıtlı oyun zevki yaşamak istemiyorum.

Eğer irtibata geçebilirsek kartı doğrudan almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle Merhaba, ürün hâlâ satılıksa ve uygun fiyata bırakırsan almayı düşünüyorum.
Bana bu numaradan ulaşabilirsin: 0537 835 2103

Son düzenleme:
satılmadıysa karta talibim ist içiyseniz elden alabilirm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı