350 TL online ders için oyuncu kulaklığı önerisi

Uzayda Yürüyen

Femtopat
Katılım
26 Ocak 2022
Mesajlar
71
Arkadaşlar, eşim İngilizce öğretmeni. Online ders verdiği için mikrofonu güzel bir kulaklığa ihtiyacımız var. Problem şu: Bilgisayarı 3-2. nesil eski bir bilgisayar. Bilgisayarda ses kartı yok ve bu sebeple USB girişli ses kartlı bir kulaklık olmalı. Oyuncu kulaklığı olursa iyi olur, görünüşün önemi yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofonu iyi diyorsunuz, oyuncu kulaklığı diyorsunuz. Neden özellikle oyuncu kulaklığı istiyorsunuz tam olarak?

Rahat oldukları için. Diğer konseptlerde üretilen ürünler bir iki saat kullanımdan sonra kulağı ağrıtabiliyor. Üreticiler oyuncu tarafına odaklandığı için çeşitlik ve kalite fp oranı daha yüksek ürünler ortaya çıkıyor. O yüzden böyle düşündüm.



Logitech G432 aldım konu kilit.
 
Hayırlı olsun, güzel bir tercih yapmışsınız. Belirttiğiniz bütçenin üstünde mi aldınız yoksa indirim mi yakaladınız? Logitech GHUB indirmeyi unutmayın. Jakları kutudan çıkan aparata takıp USB ile bilgisayara bağlayabilirsiniz.
 
Hayırlı olsun, güzel bir tercih yapmışsınız. Belirttiğiniz bütçenin üstünde mi aldınız yoksa indirim mi yakaladınız? Logitech G HUB indirmeyi unutmayın. Jakları kutudan çıkan aparata takıp USB ile bilgisayara bağlayabilirsiniz.

Düşük fiyat segmenti resmen çukur. 6 saatlik derin araştırmalar sonucu hiçbirr şey bulamadım. Bu sebeple bir kere alıyoruz mantığıyla bildiğim bir ürüne yönelmek istedim. Ayrıca bilgisayarda ses kartı yok bu sebeple bunu tercih ettim. Amazon'dan 728 liraya aldım. :(
 
350 TL'ye oyuncu kulaklığı alınmaz. Platronics rig 500 hala stokta varsa üzerine koy biraz ve al.

İlk kez gördüm, Astro A10 düşünüyordum kırılmaz yapısı ve çıkarılabilir kablosu için. Trendyol da 420TL, diğer sitelerde fiyatı 1000TL. Trendyol da çakma vesaire olayı çok dönüyor çakma olabilir mi?
 
benim bildiğim en son o civardaydı zaten. Çakma nasıl oluyor onuda bilmiyorum. Orjinal sitesiyle karşılaştırın. Fakat tek kötü kısmı çıkarılabilir 4 kutuplu kablosu değiştirmek zorundasın o her yerde var ama, pedi dolar ile amazondan veya aliexspress den alabiliyorsun. 2 yılda bir ped değiştirmek zorundasın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı