350 TL PC ile uyumlu orijinal Controller önerisi

AIroe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen RX 580 - 8 gb
MSI Z390 A PRO
İntel i7 9. Nesil
16 GB Ram
1.5 TB HDD
500 GB SSD
Meslek
Öğrenci
350 TL var ve PC'de oynamak için bir Controller bakıyorum. DualShock 4, Xbox 360 gibi ürünlerin replika yorumlarına baktım ama pek iç açıcı değildi, ürünler replika olduğundandır sanırım yorumlarda hep "şarjı erken bitiyor, 2-3 aya bozuluyor" gibi yorumlar aldım o yüzden 350 TL'ye orijinal bir Controller bakıyorum. Eski yeni vs fark etmez orijinal ve beni uzun yıllar götürebilecek sağlam bir kol olsun yeter (oynayacağım oyunlar RDR2 - Cyberpunk 2077 gibi oyunlar)

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçtiğimiz az Logitech F310 aldım. Fiyatı bütçenizin yaklaşık 150TL üzerinde fakat 350TL bandında sağlam bir Controller olduğunu sanmıyorum (en azından 1ay önce ben ararken yoktu) bence tek eksiği titreşim motorunun olmaması. Deadzone yok. Ergonomik olarak kişisel seçimlerim konusunda eleştirebilirim çünkü uzunca yıllar 360 kolu kullandım. İlk geçtiğimde bayağı kaba ve rahatsız hissettirmişti. Bana sorarsanız 150 lira daha verip almanızı şiddetle tavsiye ederim. Uzunca yıllar götürecek kaliteli bir kol.

Son düzenleyen: Moderatör:
350 TL var ve PC'de oynamak için bir Controller bakıyorum. DualShock 4, Xbox 360 gibi ürünlerin replika yorumlarına baktım ama pek iç açıcı değildi, ürünler replika olduğundandır sanırım yorumlarda hep "şarjı erken bitiyor, 2-3 aya bozuluyor" gibi yorumlar aldım o yüzden 350 TL'ye orijinal bir Controller bakıyorum. Eski yeni vs fark etmez orijinal ve beni uzun yıllar götürebilecek sağlam bir kol olsun yeter (oynayacağım oyunlar RDR2 - Cyberpunk 2077 gibi oyunlar)

Bu bütçe çok az değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı