350 TL PSU önerisi

Kafama Coguar ve High Power yattı aslında, keşke en az 550W olsaymışlar bari. İkisinden hangisi daha iyi olur?
FSP veya Cougar olanı öneririm ben FSP daha iyi olur.
350 tl bandında diye önermiştim rampage yi de alabilrsiniz sharkoonun ürün yorumları gayet iyi okuyabilirsiniz.
Ürün yorumlarının iyi olması bir şey değiştirmiyor. Rampage olanda kötü.
 
Kafama coguar ve High Power yattı aslında, keşke en az 550W olsaymışlar bari. İkisinden hangisi daha iyi olur?
High Power da Cougar da kaliteli ben olsam Cougar alırım 700W olanından arkadaşıma aldık epey kaliteli 700W modelde ısıya göre fan hızı otomatik ayarlanıyor bildiğim kadarıyla 500 olanda da böyle açıklamasında yazıyor.
 
Arkadaşlar kasadaki Power Boost 500W PSU'yu değişeceğim, çok dandik diyorlar ve bazen sesli çalışıyor bir cızırtı var. Gerçi bir senedir bir sorun yaşamadım pek. Bana PSU önerisi yapabilir misiniz? Ama rica ediyorum gelip de uçuk öneriler yapmayın, bütçe 300-350 arası. Bu fiyat bandında en iyisi hangisi olur? Sistemimde Ryzen 5 1600 AF, 1650 Super, 16'lık RAM, 1 SSD, 1 HDD, 6 tane kasa fanı var.

Ben Aerocool aldım bu arada ama çok ucuza geldi diye yoksa bende FSP alırım. Aerocool'dan gayet memnunum ses yok cızırtı yok. Size kolay gelsin.
 
1. tercihiniz: FSP.
2. tercihiniz: Aerocool VX Plus.
Olabilir. Bu ikisi çok güzel PSU ama FSP daha iyi mümkünse onu alın. Aerocool 40-50 TL daha ucuz diye tahmin ediyorum. Eğer ucuza Cooler Master veya Thermaltake varsa onu alın da ben sanmıyorum.
Teşekkürler ama Coguar ve High Power daha kaliteli sanki, Aerocool için herhangi bir sertifika ve verimlilik bilgisi bulamadım çünkü. FSP de iyi ama bütçeme göre olan modeli kötü diyorlardı bir başlıkta eledim onu.
 
Teşekkürler ama coguar ve High Power daha kaliteli sanki, Aerocool için herhangi bir sertifika ve verimlilik bilgisi bulamadım çünkü. FSP de iyi ama bütçeme göre olan modeli kötü diyorlardı bir başlıkta eledim onu.

Coguar markası hakkında bilgim yok High Power forumda bazı yerlerde kötülenmişti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı