350 TL PvP için mouse önerisi

Mehmet 7292

Hectopat
Ben daha çok Minecraft oynayan bir insanım .75 FPS alıyorum ve 10 CPS yapıyorum ama benim mousem saymıyor. O yüzden 6 CPS alıyorum bana kablolu kablosuz fark etmez önerir misiniz? Bu arada Vatan, Mediamart ve Teknosa'dan önerir misiniz? Fareyi elime tam oturması gerekli bende isterdim Akakçe'den almasını ama o kadar para vereceğim bir şeyin elime oturmasını isterim. Bütçe 350TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha çok Minecraft oynayan bir insanım .75 FPS alıyorum ve 10 CPS yapıyorum ama benim mousem saymıyor. O yüzden 6 CPS alıyorum bana kablolu kablosuz fark etmez önerir misiniz? Bu arada Vatan, Mediamart ve Teknosa'dan önerir misiniz? Fareyi elime tam oturması gerekli bende isterdim Akakçe'den almasını ama o kadar para vereceğim bir şeyin elime oturmasını isterim. Bütçe 350TL.
Şu an satılmıyor ama Letgo'dan bloody A90 Alabilirsin. Hala kullanıyorum. 80 TL yaklaşık. 270 TL'n elinde kalır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı