Everest, Snopy, Rampage, Motospeed, Gamepoweri Powerboost gibi markaları kalitesiz olduğundan dolayı önermiyoruz.Hydra R6 RGB.
Mekanik ve RGB olmayan klavyem var. Kesinlikle ama kesinlikle hem ben hem de çevremdekiler bıktı klavyeden. Blue Switch olduğu için sesi çok fazla. İkisini de uzun süre deneyip karar vermek lazım.Bir daha şansım olsa mekanik alırdım. Benden tavsiye çünkü RGB alırken benim de gözüme çarptı ama oyun oynarken veya bilgisayar başındayken zaten klavyeye bakmıyorsun sadece etrafındakiler görüyor ama yinede sana kalmış.![]()
Mekanik ve RGB olmayan klavyem var. Kesinlikle ama kesinlikle hem ben hem de çevremdekiler bıktı klavyeden. Blue Switch olduğu için sesi çok fazla. İkisini de uzun süre deneyip karar vermek lazım.
Ben RGB, membran aldım bıktım, siz mekanik alıp RGB olmayan klavye aldınız çevrediklerle birlikte bıktınız. Var bir iş bu işin içinde ama hayırlısı.
Daha önce hiç mekanik klavyem olmadı ama Kırmızı Switch deneyebilirsiniz onlar daha sessizmiş.
Çünkü hayatınızda bir kere bile kullanmadınız. Lafım Segment Bilgisayar altındaki ürünlere. Gamepower, Motospeed, PowerBoost bunları bende önermem.Everest, Snopy, Rampage, Motospeed, Gamepoweri Powerboost gibi markaları kalitesiz olduğundan dolayı önermiyoruz.
Dostum ben de kullandım ama çok memnun kaldığımı söyleyemem.Çünkü hayatınızda bir kere bile kullanmadınız. Lafım Segment Bilgisayar altındaki ürünlere. Gamepower, Motospeed, PowerBoost bunları bende önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.