350 TL RGB klavye önerisi

surfesenn

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
FEN LİSESİ ÖĞRENCİSİ
Benim 350 TL bütçem var. RGB'si güzel olsun ve tuşları programlanabilir olsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir daha şansım olsa mekanik alırdım. Benden tavsiye çünkü RGB alırken benim de gözüme çarptı ama oyun oynarken veya bilgisayar başındayken zaten klavyeye bakmıyorsun sadece etrafındakiler görüyor ama yinede sana kalmış. :)
Mekanik ve RGB olmayan klavyem var. Kesinlikle ama kesinlikle hem ben hem de çevremdekiler bıktı klavyeden. Blue Switch olduğu için sesi çok fazla. İkisini de uzun süre deneyip karar vermek lazım.

Mekanik ve RGB olmayan klavyem var. Kesinlikle ama kesinlikle hem ben hem de çevremdekiler bıktı klavyeden. Blue Switch olduğu için sesi çok fazla. İkisini de uzun süre deneyip karar vermek lazım.
:D Ben RGB, membran aldım bıktım, siz mekanik alıp RGB olmayan klavye aldınız çevrediklerle birlikte bıktınız. Var bir iş bu işin içinde ama hayırlısı. :D

Daha önce hiç mekanik klavyem olmadı ama Kırmızı Switch deneyebilirsiniz onlar daha sessizmiş.

:D Ben RGB, membran aldım bıktım, siz mekanik alıp RGB olmayan klavye aldınız çevrediklerle birlikte bıktınız. Var bir iş bu işin içinde ama hayırlısı. :D

Daha önce hiç mekanik klavyem olmadı ama Kırmızı Switch deneyebilirsiniz onlar daha sessizmiş.

Evet kahverengiler'de sessiz galiba ama yapacak bir şey yok idare edeceğiz. Kaliteli bir şey olsa direk satardım fakat Frisby Gamemax diye markası var. 1.5 sene önce aldım o zamanlar pek bilgim yoktu. Yinede performansı güzel fakat sesi çok fazla.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı