350 TL Suya Dayanıklı RGB Klavye Önerisi

mrtogz

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da yazdığım özelliklerdeki gibi gaming klavye arıyorum, HyperX Alloy, CoolerMaster MasterKeys Lite, Corsair K55 gibi klavyelere bakıyorum ancak benim aradığım diğer özellikte, kendi driverının olması klavye üzerinden tuş kombinasyonları ile uğraşmak istemiyorum. Önerileriniz nelerdir, bekliyorum.

Steelseries Apex 150 kendim kullanıyorum 3 ay oldu 1 defa bütün barda çayı döktüm üstüne tahliye boşluklarından aktı gitti sonra tek tek çıkardım tuşlarını çok rahat bir şekilde temizledim ilk günki gibi tavsiye ederim kesinlikle ben indirimde 250TL'ye almıştım.

Edit: DnR'da şuan en ucuz 300 TL bırakıyorum linki SteelSeries Apex 150 RGB Oyuncu Klavyesi

Steelseries Apex 150 kendim kullanıyorum 3 ay oldu 1 defa bütün barda çayı döktüm üstüne tahliye boşluklarından aktı gitti sonra tek tek çıkardım tuşlarını çok rahat bir şekilde temizledim ilk günki gibi tavsiye ederim kesinlikle ben indirimde 250TL'ye almıştım.

Edit: DnR'da şuan en ucuz 300 TL bırakıyorum linki SteelSeries Apex 150 RGB Oyuncu Klavyesi
Hocam Apex 150 klavyenizdeki tuşlarda Türkçe karakter var mı? Eğer var ise üstü boyanmış tuş mu yoksa fabrika çıkışlı Türkçe karakter mi?

güzelde ben rgb istiyorum bunda sadece kırmızı renk var :S

Önerin için teşekkür ederim alternatiflerimin arasına ekliyorum onuda.

Son düzenleme:
Corsair K68 Red LED satın alın. Sıradan bir klavyeye sırf RGB diye o kadar para vermek yerine kırmızı aydınlatmalı fakat kaliteli bir mekanik klavye almış olursunuz. Üstelik Corsair K68 IP32 sertifikasına sahip bir klavyedir.

Corsair K68 Red LED satın alın. Sıradan bir klavyeye sırf RGB diye o kadar para vermek yerine kırmızı aydınlatmalı fakat kaliteli bir mekanik klavye almış olursunuz. Üstelik Corsair K68 IP32 sertifikasına sahip bir klavyedir.
teşekkür ederim önerin için ancak benim bütçemin iki katı neredeyse

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı