350 TL'ye AM4 Anakart Önerisi

Ccagrican

Decapat
8 GB 2400 MHz RAM, SSD, 600W Power ve Ryzen 3 2200G işlemcim bulunmakta. Ekran kartım yok. Uzun bir süre alamayacağım.

Gittigidiyor, amazon gibi sitelerde indirim varken fırsatı kaçırmak istemiyorum. HDMI çıkışlı anakartlara öncelik verirsek sevinirim. Max. Bütçem 350 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB 2400 MHz RAM, SSD, 600W Power ve Ryzen 3 2200G işlemcim bulunmakta. Ekran kartım yok. Uzun bir süre alamayacağım.

Gittigidiyor, amazon gibi sitelerde indirim varken fırsatı kaçırmak istemiyorum. HDMI çıkışlı anakartlara öncelik verirsek sevinirim. Max. Bütçem 350 TL.
Hocam almadıysan 289tlye düştü hepsiburada.com'da sürekli takip ediyorum, indirim kovalıyorum bende. Kaçırma derim.
Gigabyte A320M-S2H AMD A320 3200Mhz(OC) DDR4 Socket AM4 Fiyatı

Arkadaşlar bu gece mediamarkt biz bize indirelim adında bi indirim yapıcak. ben de buna bakmaya gidicem. Aşağıdaki ürünlerden birisi indirime girerse almayı düşünüyorum. İki ürün de indirime girerse hangisini almamı önerirsiniz acaba?

MSI B350M PRO-VD PLUS AM4 DDR4 3200 (OC) DVI VGA GLAN SATA 6GB/S USB3.1 mATX Anakart

MSI B450M PRO-M2 AM4 DDR4 3466(OC) DVI VGA HDMI M.2 US

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı