350 TL'ye Kadar Oyun Kulaklığı Önerisi

Bütçe
350

deathbat

Kilopat
Katılım
2 Mayıs 2017
Mesajlar
192
Merhaba arkadaşlar, 3 yıldır kullandığım kulaklığın sağ tarafından ses bir gidip bir gelmeye başladı yeni bir şeyler almak istiyorum. 350 TL'nin üstüne çıkmak istemiyorum. Piyasada Tronsmart Sono'yu ve Corsair HS35'i çok öneren gördüm ama bugün Corsair olanının fiyatının yükseldiğini gördüm. O yüzden şu an bir Tronsmart Sono kaldı aklımda sizce almalı mıyım başka öneriniz var mı? Şimdi jaklarla ilgili sorumu sorayım ona göre bir şeyler söylersiniz.

Benim bu bozulan kulaklığım 7.1'li olduğu için USB girişliydi, benim ayrıca bilgisayarıma hoparlör bağlı jaklarla. USB kulaklık girişi olunca sağ alttaki ses tuşundan ikisi arasında tek tuş ile geçiş yapabiliyordum (Kulaklık ve hoparlör arasında). Şimdi kasanın arkasında hoparlör takılı 2 jak da, kasanın önündeki 2 jaka da kulaklığı takarsam bunlar arasında da tek tuşla geçiş yapabilecek miyim? Ona göre jak girişli veya USB girişli bir kulaklık almayı planlıyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:

Soruların olursa sorabilirsin, mikrofonu oldukça kalitelidir.
 

Soruların olursa sorabilirsin, mikrofonu oldukça kalitelidir.
Teşekkür ederim öneriniz için hemen bakıyorum.
365 TL'ye bunu almanızı öneririm. Hem HS35'i kim öneriyor ya?

Teşekkür ederim öneriniz için. Birkaç eski Tronsmart Sono ve HS35 karşılaştırmasına denk gelmiştim orada önerilmiş zamanında ve birkaç arkadaşım da önerdi. Dediğim jak konusu hakkında bir bilginiz var mı peki?
 

Geri
Yukarı