350 TL'ye Klavye Önerisi

Makaleler
6
Yer
İzmir-Bayraklı
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an Bloody B2100 setini kullanıyorum ve gayet güzeller. Yaklaşık 3 senedir varlar bende. Fakat ben daha sessiz bir klavye arıyorum. Gece oynadığım için diğerlerini rahatsız etmeyen bir klavye tercihimdir. Fiyat olarak 100-350 TL arasında bir bütçem var. Üstüne çıkamam. Dediğim gibi önceliğim sessiz olması ve güzel gözükmesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malasef artık o fiyata iyi bir mekanik klavye bulunmaz. bazı kişiler klavye ve fare depoladılar benim arkadaşım 375 tl corsair k70 almişti su an o fiyata bulunması imkansız hata onunla birlikte almiştik benim tavsiyem facebook ve 2 el sitelerinde iyi bir klavye ara baya zaman alır ama bence iyi bir klavyeye 800 vermektense yada 300-200 çinli bir klavye almaktan iyidir.

Malasef artık o fiyata iyi bir mekanik klavye bulunmaz. bazı kişiler klavye ve fare depoladılar benim arkadaşım 375 tl corsair k70 almişti su an o fiyata bulunması imkansız hata onunla birlikte almiştik benim tavsiyem facebook ve 2 el sitelerinde iyi bir klavye ara baya zaman alır ama bence iyi bir klavyeye 800 vermektense yada 300-200 çinli bir klavye almaktan iyidir.
Mekanik klavye alması mantıklı olmaz çünkü klavyesinin zaten çok ses çıkardığını söylüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı