350 TL'ye SSD önerisi

Hangisi?

• SanDisk Ultra 3D 250 GB

• Seagate Barracuda ZA250

• HyperX Fury 3D 250 GB

• Kingston KC600

• Kingston A2000

• WD Blue 250 GB

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
SATA SSD ile M.2 SATA arasında az da olsa fark vardır. Bu alınan SSD'ye göre değişir fakat önerilenlere göre en yüksek hızı muhtemelen M.2 SSD'de alacaktır. @temmuzz

Bütçenizi 50TL aşıyor ama eğer 50TL daha verip Samsung 860 Evo 250GB alırsanız aradaki fiyat farkına değeceğini düşünüyorum.

Evo 860'ın 250 GB modelini almayı gereksiz buluyorum çünkü çok pahalı. 400 verdikten sonra 150 daha ver 500GB'lık modelini al. 500'lüğü ne kadar seviyorsam 250'liği o kadar kazık buluyorum.

SATA SSD ile M.2 SATA arasında az da olsa fark vardır. Bu alınan SSD'ye göre değişir fakat önerilenlere göre en yüksek hızı muhtemelen M.2 SSD'de alacaktır. @temmuzz
SATA'nın sınırları belli. Az da olsa çok da olsa diye bir ölçü birimi yok. SATA'nın sınırı neyse. 2.5" SSD'de de M2 SATA'da aynı sınıra mecbursun. SATA2 ise onun sınırı SATA3 ise onun sınırını ikisinde de alır.

Vaat edilen hıza en çok M.2 SATA SSD'ler yaklaşıyor. Bundan ötürü demiştim ve hala dediğime inanıyorum. Yapılan benchmark testlerine bakarak söylüyorum bunları. Sizin demek istediğiniz çok ayrı ben yalnızca daha iyi performans sunabildiğini belirttim. 😉

Vaat edilen hıza en çok M.2 SATA SSD'ler yaklaşıyor. Bundan ötürü demiştim ve hala dediğime inanıyorum. Yapılan benchmark testlerine bakarak söylüyorum bunları. Sizin demek istediğiniz çok ayrı ben yalnızca daha iyi performans sunabildiğini belirttim. 😉
Hepsi 500 üstüne çıkıyor zaten. O kadar anlamsız ki. Sanki farklı veriyollarını kullanıyorlarmış gibi. 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı