3500-3600 TL sistem toplama

Ryzen 1600 rev2
RX580
8x2 3000Mhz Bellek
Spec Delta 550W
B450M S2H
Kingston A400 480GB

Toplayabileceğin en iyi sistem bu olur :) . Dilersen RAM’i 8GB al ve ekran kartı tarafında RX590 veya GTX 1650 Super tercih et. Fakat çift kanal bellek çok önemli AMD sistemde. Ona göre bilmiş ol...
Dostum az önce dedigin gibi tüm herşeyi doğru bir şekilde yaptım incehesap pc sihirbazinda fakat kasayi secme yerine gelince "Seçtiğiniz kasada optik bulunmuyor" hatasini verdi (tüm kasaları denedim gene ayni hata)

@BlueMagic
@curiousoftech

Kronik arızalı SSD. Ne idüğü belirsiz bir güç kaynağı ve kasa. Upgrade ve overclock yapmanı tamamen engelleyecek bir anakart. Bilmem başka sebebe gerek var mı? Neyse sen bilenlerden yardım almaya devam et.

İyi forumlar...
Kronik arızalı SSD demişsiniz ama zaten sistemi almadan önce upgrade etmesi gerektiğini söyledim. Güç kaynağı dandik demişsiniz, onuda yorumumda belirttim. Upgrade yapmanı engelleyecek bir anakart demişsiniz, A320m AM4 soket yapısına sahip ve ryzen 3000 serisine kadar destekliyor. Ve ram hızlarını 3200mhz e kadar destekliyor. Biraz boş bir yorum atmışsınız. Bilginiz yoksa yorum veya öneride bulunmayın lütfen.

Kronik arızalı SSD demişsiniz ama zaten sistemi almadan önce upgrade etmesi gerektiğini söyledim. Güç kaynağı dandik demişsiniz, onuda yorumumda belirttim. Upgrade yapmanı engelleyecek bir anakart demişsiniz, A320m AM4 soket yapısına sahip ve ryzen 3000 serisine kadar destekliyor. Ve ram hızlarını 3200mhz e kadar destekliyor. Biraz boş bir yorum atmışsınız. Bilginiz yoksa yorum veya öneride bulunmayın lütfen.
Dostum burasi tartisma yeri defil fakat eleman başka marka pc aldigim icin yaşımı tahmin etti :D Gerçi dogru bile tahmin edemedi martin 16'sinda 20ye giricegim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı