3500-3700 TL Amozon'dan GTX 1070 PC toplama

aynen öyle dostum technopatın youtube kanalında Ali ve Recep'in topladıgı bir ton sistem var gayet de güzel topluyorlar 3000 tl 2500 tl 1500 tl 6000 tl olmak üzere 4-5 tane modül olarak adamlar toplamış koymuş videoyu
Onlara da bakılabilir fakat nedenini anlamasam da ekran kartına çok bütçe ayırmıyorlar. Bir bildikleri vardır fakat o kadar para vermişken ekran kartını daha iyi almak istiyor insan.

Bugünün kuruyla $80 dolara kadar bir limitiniz var ve 1 yıl içerisinde yurtdışından vergi ödemeden toplam 5 kez ($80 doları geçmeden) alışveriş yapabilirsiniz. Arkadaşlarında belirttiği gibi 200-300 TL cebimde kalıcak diye 2 yıl garantiniz olmayacak ve gümrükte sıkıntı yaşama ihtimali de var. Benim önerim küçük ram, ssd, vb. gibi parçaları amazondan alıp pahalı olan parçaları Türkiye'den almanızdır.

Onlara da bakılabilir fakat nedenini anlamasam da ekran kartına çok bütçe ayırmıyorlar. Bir bildikleri vardır fakat o kadar para vermişken ekran kartını daha iyi almak istiyor insan.
aynen dostum haklısın ama yani insanın düşüncesi şu abi bulayım parayı 10000 tl olsun 5 tl olsun fark etmez yeterki uzun ömür olsun 1 kere alayım daha gerek kalmasın insanların düşüncesi bu benim paylaştıgım sistem uzun zamanlı bir sistem bence öyle ki 70 80 fps den aşa fps vermiyor nerdeyse ve + render ve video işlerindede çok hızlı bir ekran kartı benim paylaştıgım ekran kartı

MSI GAMING X Amd Radeon RX 470 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı RX 470 GAMING X 4G

893,51 TL

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı