Merhaba arkadaşlar uzun zamandır hayalini kurduğum beni en az 3 5 yıl goturebilecek bir oyun sistemi toplamak istiyorum. Sizlerden sistem onerilerinizi bekliyorum sisteme monitör dahil olacak SSD daha sonra mi alsam diye biraz kararsız durumdayim. Yardimlarinizi bekliyorum ve rica ediyorum.
Şahsi görüşüm, bütçene göre en uygun sistem budur. GTX 1060'ın hakkını verebilecek bir monitör bütçeye sığmıyor maalesef. NVIDIA ve AMD kıyasını bütçeye göre değerlendirmek gerekli. Ama yine sana kalmış, monitörü önemsemiyorsan alabilirsin.
Arkadaşlar uzun araştırmalar, forum içerisinde arkadaşların parça önerilerini değerlendirerek, göz önünde bulundurarak kendimce bu 2 sistemi topladım farkları ANAKART modelleridir.
H110 mi B150m mi ? 100 TL fark için değer mi ?
ayrıca sistem nasıl güzelmidir fps durumu nasıl olur kaç yıl götürür ?
Arkadaşlar uzun araştırmalar forum içerisinde arkadaşların parça önerilerini değerlendirerek göz önünde bulundurarak kendimce bu 2 sistemi topladım farkları ANAKART modelleridir.
H110 mi B150m mi ? 100 TL fark için değer mi ?
ayrıca sistem nasıl güzelmidir fps durumu nasıl olur kaç yıl götürür ? Eki Görüntüle 190816
B150M Bazooka almalısın. Ve tabikide değer. Sana tavsiyem ekran kartını MSI yapman ramleri Kingston alman. Ve bu bütçeye 120 GB SSD az, 240 GB almalısın.