3500-3750 TL Sistem Önerisi

Forumdaki Dell 7567 konularını inceleyin o halde. Ben de alacaktım biri iyi diyor biri şu sorunu var diyor. Ama herkesi de dinlersek illa sorun yaşayan oluyor. Ben de alırım her telden konuşan dinlemek kafa yoruyor.

Öncelikle bilgisayar alıpta sorun hiç yaşamayan dünya üzerinde kimse yoktur malesef. Ürünün kronik olarak hiçbir sıkıntısı yoktur. Herkesi takmamak lazım. Ben bizzat test edip fps oranları ölçüp ısınma testlerini yaptım.
 
Bu olay her PC de başınıza gelebilir ama çok düşük bir şansla ama zaten alacağınız ürünün garantisi olduğundan bir sorun yaşamazsınız. Eğer toplama bilgisayar düşünürseniz çok daha performanslı sistemler toplanır.
 
Sanırım laptop almıyacağım, gözüm gerçektden korktu. :esne:

Aynı şeyler bilgisayar toplarken aldığın ekran kartında coin sorunu ana kartının bozuk oluşu hatta günümüzde kullanılmış mal satanlar bile oluyor. Siparişi vermeden önce birkaç dua okuyup öyle vermekte fayda var. :)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı